El Patí Hoquei Sant Cugat femení guanya l'Arenys i segueix somiant amb la salvació


  • Comparteix:

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat derrota per la mínima (6-5) l'Arenys de Munt i es guanya la llicència per seguir lluitant per la salvació. Les jugadores vermell-i-negre han fet un partit molt seriós i han trobat el premi del gol de la victòria quan faltaven 15 segons per l'acabament del partit. Maria Rosa Tamburini, amb tres gols, s'ha convertit en l'heroïna santcugatenca.

Tres punts d'or del Patí Hoquei Sant Cugat femení que s'assegura poder seguir lluitant per la permanència una jornada més. El partit conta l'Arenys, penúltim classificat, ha estat una metàfora del que ha estat la temporada per al conjunt santcugatenc. Intercanvis constants en el marcador, nervis i patiment fins l'últim moment. Les jugadores santcugatenques han vist com les visitants s'avançaven per primer cop en el partit, però Blanca Soldevila posava la igualada. De nou, l'Arenys es posava per davant en el marcador, però Maria Rosa Tamburini ha tornat a fer l'igualada poc després. A partir d'aquí han arribat els pitjors moments del conjunt santcugatenc que ha vist com les visitants se situaven amb un 2-4 que feia perillar molt la permanència a l'OK Lliga del Patí Hoquei Sant Cugat.

Les jugadores de Pipo Colomer han tret l'orgull i han remuntat els dos gols de desavantatge amb dianes d'Anna Espriu i Maria Rosa Tamburini. L'Arenys ha colpejat novament avançant-se de nou quan faltaven cinc minuts pel final, però les santcugatenques han sabut superar la situació adversa i han remuntat amb gols d'Elisenda Gassó i Maria Rosa Tamburini. La capitana vermell-i-negre ha culminat una excel·lent actuació amb el 6-5 de falta directe quan faltaven 15 segons per la botzina final. El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Pipo Colomer, explica el valor de la victòria.

Francesc Colomer

El valor de la victòria és molt gran perquè fa que el final de temporada l'encarem de manera diferent i amb opcions de salvar-nos. El fet de tenir aspiracions fa que ens ho agafem d'una altre manera.



Les santcugatenques retallen dos punts al Cerdanyola que ha empatat davant de l'Alcorcón, i se situen a només quatre punts de la salvació a falta de quatre partits per acabar la temporada. La pròxima final de les vermell-i-negres serà davant del Bigues i Riells, novè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.