Francesc Colomer penja l'stick i no continuarà com a tècnic del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Francesc Colomer

Imatge d'arxiu de Francesc Colomer

L'entrenador del conjunt femení i jugador del masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Colomer, ha decidit posar punt final a la seva carrera esportiva després d'una temporada al conjunt santcugatenc. Pipo penjarà l'stick i tampoc continuarà dirigint l'equip femení. El d'Arenys deixa l'entitat santcugatenca per tornar al seu club, l'Arenys de Munt, en què exercirà les funcions de coordinador. Des del Patí Hoquei Club Sant Cugat, tant el president, Miquel Soler, com l'entrenador del primer equip, Jordi Raga, agraeixen la feina duta a terme per Colomer i lamenten la seva marxa.

Un any al Patí Hoquei Club Sant Cugat ha estat suficient perquè Pipo Colomer s'hagi guanyat l'estima de la família vermell-i-negra. El d'Arenys ha format part del primer equip amb qui s'ha quedat a les portes d'ascendir a Primera Divisió, i ha estat l'entrenador del conjunt femení que ha militat a l'OK Lliga i que fins l'última jornada lluita per mantenir-se a la màxima divisió estatal. L'adéu al club santcugatenc coincideix amb la seva retirada com a jugador. I és que després que aquest any hagi estat pare, vol tenir més temps per a la seva família. Tot i això, continuarà vinculat amb el món de l'hoquei, ja que torna al club de la seva vida, l'Arenys de Munt, on durant 25 anys va defensar els seus colors com a jugador i 10 com a entrenador. Ara, Colomer torna al conjunt maresmenc per portar la coordinació del club.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jordi Raga, considera que el conjunt santcugatenc perd un jugador amb molta experiència i una peça clau al vestuari.

Jordi Raga

El Pipo tenia molta experiència i era un jugador que feia molta pinya. El trobarem a faltar. Tothom se l'estimava. Li desitjo el millor.




De la seva banda, el president de l'entitat, Miquel Soler, explica els motius de la seva retirada i lamenta la seva marxa.

Miquel Soler

Volia deixar l'hoquei per temes familiars. Ens afecta perquè com a persona és excel·lent i un bon entrenador. Ens ha ajudat molt en els èxits d'aquest any.




Ara la directiva ja està treballant per trobar el substitut de Colomer. De moment, podria ser un home de la casa tot i que no es descarta que vingui algú de fora. A més, per la temporada que ve el club vol fer una reestructuració dins el club a fi de poder adaptar-lo als seus conjunts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.