L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat puja a Primera Divisió


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla de l'equip masculí del Patí Hoquei  Club Sant Cugat

Imatge de la plantilla de l'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà la propera temporada a la Primera Divisió espanyola després de l'intercanvi de plaça amb el Vila-seca. El club santcugatenc ha confirmat aquest acord entre els dos clubs que ha de ser validat per la federació espanyola de patinatge.

Després de quedar segons a Primera Nacional Catalana i quedar-se a les portes de l'ascens, el Patí Hoquei Club Sant Cugat podrà pujar de categoria per l'intercanvi de plaça fet amb el Club Hoquei Vila-seca. Els santcugatencs jugaran a Primera Divisió ocupant la plaça dels de Tarragona i aquests ho faran a Primera Nacional Catalana aprofitant la vacant que deixen els vermell-i-negres. El vicepresident del club santcugatenc, Carles Pinto, confirma l'acord amb el Vila-seca.

Carles Pinto

El tracte està tancat amb el Vila-seca. Només cal la validació de la federació catalana i espanyola.


Ara només falta que la federació catalana i espanyola doni el vistiplau a l'acord. El club santcugatenc militarà a la segona categoria de l'hoquei patins estatal. Pinto també ha explicat que no hi haurà cap problema per assumir el cost econòmic de la nova categoria, però que busquen fórmules per abaratir les despeses existents a Primera Divisió.

Carles Pinto

Estem buscant col·laboracions amb hotels i agències de viatges per abaratir costos.


La plantilla actual serà la mateixa que jugarà a la nova categoria segons Pinto. Únicament s'incorporaran entre un i dos jugadors per cobrir la baixa de Francesc Colomer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.