Contents amb la cinquena plaça


  • Comparteix:

El Júnior masculí d'hoquei sala finalitza el campionat d'Espanya en cinquena posició. Els de Pablo Suárez deixaran la modalitat de sala per preparar-se per la segona volta de la lliga d'herba que s'inicia el 24 de febrer.

Després de guanyar a la Complutense per 6 gols 4 els blau-i-negres han aconseguit la cinquena posició en l'Estatal d'hoquei sala. Una posició, que, tal i com destaca l'entrenador del Júnior, Pablo Suárez, és extraordinària.


Pablo Suárez

La valoració del campionat és extraordinària. És trist dir que una cinquena posició és extraordinària, però en la història del club a sala mai s'ha arribat a finals. El comportament de l'equip ha estat molt bo també.


Després d'aquesta parada hivernal, els santcugatencs deixen la modalitat de sala per preparar-se per la segona volta de la lliga que comença el 24 de febrer. Els santcugatencs visitaran a l'Egara cinquè classificat de la Divisió d'Honor B amb 9 punts, un més que el Júnior que se situa sisè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.