Maria Romagosa i Júlia Menéndez, al Mundial de sala


  • Comparteix:

Les santcugatenques Júlia Menenéndez i Maria Romagosa han estat convocades amb la selecció espanyola per disputar el Mundial d'hoquei sala que se celebrarà a Viena la setmana vinent. Tan Menéndez com Romagosa són dues fixes a les convocatòries d'Espanya i tornaran a ser pilars del combinat estatal.

No hi ha hagut sorpreses a la convocatòria de la selecció espanyola d'hoquei sala pel Mundial de Viena que se celebrarà del 14 al 18 de febrer. Júlia Menéndez i Maria Romagosa són dues de les 12 jugadores que disputaran aquesta competició.

Les santcugatenques són fixes en les convocatòries de la selecció d'herba i ha quedat clar que la seva participació és també molt important en les competicions de sala. De fet, el director tècnic del Júnior d'hoquei herba, Toni Forrellat, emfatitza que tan Menéndez com Romagosa són pilars de la selecció espanyola. Forrellat també avança que aquestes no seran les úniques jugadores del Júnior que jugaran el Mundial.

Toni Forrellat

Júlia Menéndez i Maria Romagosa són habituals de les convocatòries. A més a més, Alemanya també convocarà a la Jeniffer Plass i a la Julia Muller.


La selecció espanyola està enquadrada en el grup B juntament amb Sud-Àfrica, Holanda, Canadà, Bielorússia i l'amfitriona, Àustria. Si el combinat estatal aconsegueix finalitzar entre els dos primers del seu grup, es classificaria per a les semifinals. El debut, dimecres 14 de febrer davant Sud-Àfrica (13.55 hores).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.