Busquen les semifinals


  • Comparteix:

Santander acull aquest campionat d'Espanya

Santander acull aquest campionat d'Espanya

El juvenil femení del Junior d'hoquei sala debuta a l'Estatal avui a la una del migdia davant el Taburiente. Les jugadores, entrenades per Mauri Carrió, esperen iniciar amb bon peu la competició en un grup complicat amb l'Atlètic de Terrassa i el Lizeo Santo Tomàs.

El Junior només té un únic objectiu: arribar a les semifinals del campionat d'Espanya. Per assolir aquesta fita, les blau-i-negres han de quedar entre les dues primeres classificades del grup. Atlètic de Terrassa, Lizeo i Taburiente són els rivals de les santcugatenques. Escoltem l'entrenador de l'equip, Mauri Carrió.

Mauri Carrió

Esperem arribar a semifinals com a mínim


Les blau-i-negres debuten avui a la una del migdia(13:00) davant el Taburiente, i a les quatre de la tarda (16:00) contra el Lizeo. Dissabte és el darrer partit de la primera fase davant l'Atlètic a les dotze del migdia (12:00). La competició es disputa des d'avui fins a diumenge a Santander.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.