El Patí Hoquei Sant Cugat femení juga el partit ajornat contra el Biescas Gijón

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení juga a la pista del Biescas Gijón aquest diumenge a les cinc de la tarda. Aquest enfrontament és el corresponent a la vuitena jornada de lliga que va haver d'ajornar-se. Les santcugatenques tenen amb aquest partit l'oportunitat de sortir de les places de descens.

El PHSC femení ha de sumar punts si vol sortir de les últimes posicions de la taula. Després d'aconseguir sortir-ne fa dues setmanes amb la victòria davant el Traviesas HC, les vermell-i-negres van ensopegar amb el Girona (6-3) encara que van començar el partit amb un joc molt convincent. La capitana del conjunt santcugatenc, Maria Rosa Tamburini, assegura que serà un matx difícil, però confia a puntuar.

Maria Rosa Tamburini

Serà complicat perquè elles s'estan jugant entrar a la Copa del Reina, però esperem treure algun punt.

El Biescas Gijón és quart a la classificació. Des que va començar l'any, l'equip no ha perdut cap partit i acumula tres victòries i un empat. En destaca la golejada de set gols a zero contra el cuer, el Traviesas HC, a casa. El Gijón és el segon equip menys golejat de la competició, però també és un dels equips que menys gols ha marcat. El matx es disputarà aquest diumenge a les cinc de la tarda.