El Junior es queda a les portes de la final a l'estatal d'hoquei sala

Imatge de recurs

El conjunt juvenil femení del Junior perd (6-1) davant l'Atlètic Terrassa en les semifinals del Campionat d'Espanya d'hoquei sala. Tot i que el conjunt egarenc ha estat superior, les santcugatenques han disposat d'ocasions que podien haver canviat la dinàmica del partit. Ara, les blau-i-negres jugaran pel tercer i quart lloc contra el Taburiente.

Derrota dolorosa la del Junior davant l'Atlètic Terrassa, que ha demostrat ser el gran favorit per endur-se el títol. Només començar el partit les santcugatenques han acabat una jugada estavellant la pilota al pal i en la següent jugada les locals han inaugurat el marcador. Ja amb el marcador de 4 a 1, el Junior ha tret la portera i ha entrat una jugadora de camp per intentar buscar la remuntada, però l'Atlètic ha aconseguit ampliar l'avantatge fins el resultat final. Ara, les santcugatenques s'enfrontaran amb el Taburiente, conjunt amb el que ja es van enfrontar en la lligueta prèvia, i en què les santcugatenques van perdre per 4 a 1. Per tant, les blau-i-negres esperen aquest partit amb ganes després de la derrota. A l'altre semifinal l'Egara s'ha imposat (2-1) al Taburiente.

El tècnic del juvenil del Junior, Narcís Ventalló, es mostra satisfet amb la feina del seu equip i creu que l'Atlètic Terrassa serà el campió de l'edició d'enguany.

Narcís Ventalló

Hem sigut una mica irregulars a la primera fase però aquesta semifinal era difícil contra l'Atlètic que penso que serà el campió. Les jugadores han estat molt bé.

El Junior s'enfronta amb el Taburiente aquest diumenge a dos quarts d'onze del matí en el partit pel tercer i quart lloc de l'estatal d'hoquei sala.