Grup assequible per a l'infantil del Junior en la fase prèvia del Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt infantil del Junior ja coneix els seus rivals en la fase prèvia del Campionat d'Espanya d'hoquei sala, que es disputa a Santander. Les blau-i-negres, enquadrades en el Sector 2-F, el de la Comunitat Valenciana, s'enfrontaran amb el Giner de los Ríos, que és l'organitzador, el Xaloc i el Santomera Peketapa. Les santcugatenques debuten aquest dissabte amb el Xaloc.

El Junior, juntament amb l'organitzador, el Giner de los Ríos, es perfilen com els dos conjunts favorits per passar a la fase final del Campionat d'Espanya. Tot i desconèixer el Santomera Peketapa, les santcugatenques creuen que no serà un rival complicat. Pel que fa al Xaloc, blau-i-negres i valencianes es van enfrontar abans de començar la temporada i el Junior va mostrar-se superior en els dos partits jugats. És per això que, l'entrenador del Junior, Guillermo Carnicer, creu que el grup és assequible, i que l'únic rival que pot ser complicat és el conjunt amfitrió.

Guillermo Carnicer

Crec que és un grup assequible. Imagino que ens jugarem guanyar el sector contra el Giner. No hauríem de tenir massa porblemes.



El Junior s'enfrontarà aquest dissabte a les deu del matí amb el Xaloc. A les quatre de la tarda ho farà contra el Santomera Peketapa. Ja diumenge les santcugatenques jugaran a les onze del matí el tercer partit contra el Giner de los Ríos. Els dos primers classificats de cada sector es classificaran per disputar el Campionat d'Espanya, un torneig en què les blau-i-negres esperen arribar, com a mínim, a les semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.