L'infantil femení del Junior, classificat per al Campionat d'Espanya de sala


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'infantil femení del Junior accedeix a la fase final del Campionat d'Espanya de sala com a primer del sector 2 després d'aconseguir dues victòries, davant Santomera (8-0) i Xaloc (6-1), i un empat (3-3) amb el Giner de los Ríos. El conjunt santcugatenc serà un dels 12 equips que disputarà la fase final de l'estatal la primera setmana de maig a Santander.

Feina feta. Aquest infantil del Junior s'ha classificat per disputar amb 11 equips més, el títol de campió d'Espanya d'hoquei sala. Ho fa després d'una fase de sector, que ha dominat, juntament amb el Giner, que en el tercer i últim partit es van repartir els punts en empatar a tres gols. El tècnic del Junior, Guillermo Carnicer, qualifica el sector com un bon test per anar a Santander on l'objectiu és arribar a les semifinals.


Guillermo Carnicer

Ha estat un bon test per al Campionat d'Espanya que jugarem a Santander.



L'equip blau-i-negre ha superat sense problemes el primer repte i, ara es proposa ser, com a mínim, a les semifinals de la competició que donarà inici el primer dijous de maig a Santander.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.