S'està investigant


  • Comparteix:

El govern està estudiant els incompliments de l'empresa gestora del Complex Esportiu de Valldoreix

El govern està estudiant els incompliments de l'empresa gestora del Complex Esportiu de Valldoreix

La vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, assegura que s'ha creat una comissió jurídica que estudia els possibles incompliments de l'empresa gestora del Complex Esportiu de Valldoreix, Eventing Sports Five. Veciana ha explicat que hi ha un llistat de més de 30 punts que la companyia no ha complert. Ho ha explicat en la darrera junta de veïns del territori en què s'ha aprovat una moció de CiU-Actuem que demanava l'adequació definitiva de les instal·lacions.

Teresa Veciana ha destacat el problema amb l'aigua calenta de la dutxa que té el complex, que ha provocat que s'hagi de substituir una vàlvula que regula de manera automàtica els fluxes d'aigua freda i calenta. Per això, l'EMD pretén habilitar una partida de 9.000 euros. Aquest és un dels problemes del Complex Esportiu de Valldoreix. Veciana n'anomena d'altres.



Teresa Veciana

Un ascensor que no funciona mai, un incompliment de l'horari d'obertura de les instal·lacions, la manca de destinació d'un mínim de 12.000 euros per reformes cada dos anys, el servei de restaurant que proposaven no existeix, hi ha dues màquines expendedores.












En la darrera junta de veïns de Valldoreix, el grup nacionalista CiU-Actuem ha aprovat una moció que demana l'adequació definitiva de les instal·lacions. La Candidatura de Progrés i Catalanista, que forma l'equip de govern de l'EMD, ha votat en contra de la proposta ja que assegura que ja està treballant per solucionar els problemes del complex esportiu.

Escoltem la portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé.



Àngels Solé

Instem a la presidenta a que dugui a terme les accions administratives oportunes per resoldre la situació en que es troba el complex esportiu.


La moció s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU-Actuem i en contra de l'equip de govern.

Ara fa un mes, prop de 400 usuaris del complex es van queixar de l'estat de la instal·lació lliurant les seves signatures a l'EMD de Valldoreix. Aleshores, el govern local ja va demanar a Eventing Sports Cinc que adoptés les mesures necessàries per millorar les instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.