Queixes per l'estat del Complex Esportiu de Valldoreix


  • Comparteix:

400 usuaris del Complex Esportiu de Valldoreix es queixen de l'estat de la instal·lació i ho fan saber lliurant les signatures a l'EMD de Valldoreix. La nova vocal d'esports de l'EMD, Teresa Veciana, anuncia una reunió amb l'empresa gestora de la instal·lació, Eventing Esports Cinc S.L, que es mostra oberta a dialogar.

Des de 2003, el Complex Esportiu de Valldoreix pateix una sèrie de danys estructurals que afecten directament els usuaris, segons el gestor de la instal·lació, Àngel Garcia.

Àngel Garcia

Els usuaris estan farts d'aquesta situació.


400 socis de l'equipament han mostrat les seves queixes amb la recollida de signatures que han fet arribar als responsables de l'EMD. La vocal d'Esports, Teresa Veciana, explica la situació actual i el conflicte existent amb l'empresa gestora.

Teresa Veciana

Estem amb desacord amb l'empresa gestora.


Eventing Esports Cinc, que gestiona la instal·lació, es mostra oberta al diàleg i a buscar solucions. Àngel Garcia.

Àngel Garcia

Si fóssim una instal·lació privada, ja estaríem tancats



En els propers dies, la nova vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana es vol reunir amb els gestors del Complex per solucionar aquest conflicte existent des de 2003.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si ho te arreglar la EMD, anem malament, ja podem anar esperant sentats i molt a males, la Sra.Turu, fara un decret i tot arreglat

Enric. Enviat el 5/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.