Tots pendents del centre de tecnificació


  • Comparteix:

En aquest camp es podrai instal·lar el centre de tecnificaió de rugbi

En aquest camp es podrai instal·lar el centre de tecnificaió de rugbi

La Federació Catalana de Rugby i el Club de Rugby Sant Cugat veuen factible que la nostra ciutat aculli el centre de tecnificació. La decisió final està pendent de l'acord entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Cugat.

Fa dues setmanes que la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Cugat es van reunir per tractar diferents temes i un d'ells fa referència al futur centre de tecnificació de rugbi que podria estar ubicat a la Ciutat Esportiva de la Guinardera. Les tres parts han acostat postures segons el president del Club Rugbi Sant Cugat, Joan Pradas.

Joan Pradas

Sembla que existeix un bon feeling entre les tres parts.


Pradas també ha avançat que la Generalitat s'està plantejant fer una inversió per ampliar els serveis de la futura ciutat esportiva.

Joan Pradas

Podríem tenir en aquest centre una residència per a jugadors si la Generalitat fa una nova inversió.


Els que ja s'han posat d'acord són la Federació Catalana de Rugby i el Club de Rugby Sant Cugat per compartir usos de la instal·lació, en cas que el centre s'instal·li a la nostra ciutat. Xavier Albert Canal, president de la federació.

Xavier Albert Canal

L'acord entre federació i club és total.


Canal creu que la federació i el club han demostrat a la Generalitat i a l'Ajuntament que volen que el centre sigui a Sant Cugat.

Xavier Albert Canal

El club i la federació hem demostrat que volen el centre a Sant Cugat.



L'Ajuntament, ara com ara, ha preferit no pronunciar-se sobre aquest tema. El futur del centre de tecnificació de rugbi depèn de l'acord entre la Generalitat, l'Ajuntament i la Federació Catalana de Rugby.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.