Plata !


  • Comparteix:

Gemma Mengual i Andrea Fuentes acaben segones en la final per parelles de natació sincronitzada. La plata aconseguida per la parella, és la primera medalla olímpica de la historia de l'esport espanyol en aquesta especialitat.

Els 98.334 punts de valoració que Gemma Mengual i Andrea Fuentes han aconseguit en la final per parelles de natació sincronitzada, no han estat suficients per superar a la parella rusa, que amb un exercici gairebé perfecte han aconseguit revalidar el títol de campiones olímpiques.

Finalment segones classificades. Un resultat que es pot considerar un èxit rotund per la parella espanyola, que al llarg dels tres dies de competició han mostrat un gran nivell, només superat per la parella rusa, actual campiona del món. A més, aquesta medalla de plata confirma a Espanya com a potencia mundial de la natació sincronitzada, i serveix per trencar el seu malefici en uns Jocs Olímpics, ja que en la resta de competicions internacionals si que havien aconseguit títols.

Mengual, esportista del CAR de Sant Cugat, s'acomiada d'uns Jocs Olímpics. A Atenes es va quedar a les portes de la medalla fent parella amb Paola Tirados. Ara a Pequin, amb Andrea Fuentes, ha aconseguit la seva desitjada medalla olímpica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.