La plata més a prop


  • Comparteix:

L'equip espanyol de natació sincronitzada finalitza segon en la rutina tècnica de la jornada d'avui divendres. Demà disputarà la final en la que tenen la plata a tocar, ja que l'or és gairebé segur per Rusia.

Un altre cop Rusia es creua davant del camí de l'equip espanyol de natació sincronitzada. Tot i el bon exercici de les noies d'Anna Tarrés, les ruses han aconseguit unes puntuacions gairebé de 10 i han fet que la medalla d'or per equips de sincronitzada sigui gairebé impossible per l'equip espanyol.

Amb un exercici marcat per la música rap i soul, les espanyoles han realitzat moviments de gran velocitat, tot i que no han aconseguit cap puntuació màxima per part del jurat. Tot i així, Gemma Mengual, Andrea Fuentes, Raquel Corral, Alba Cabello, Thaís Henríquez, Laura López, Irina Rodríguez i Paola Tirados, son les màximes favorites per aconseguir la medalla de plata, vist el gran nivell de les nedadores ruses, que han tingut preparació exclusiva per aquestes olimpiades, estan al marge de la resta de competicions internacionals durant la resta de l'any.

Demà, el "Cub d'Aigua" viurà un nou duel entre les actuals campiones d'Europa, Espanya, i les campiones olímpiques, Rusia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.