Continuar creixent


  • Comparteix:

Un bon any pel Club Karate Sant Cugat

Un bon any pel Club Karate Sant Cugat

El Club Karate Sant Cugat espera que la Sala Blava del Pav1, espai on s'entrenen, pugui millorar-se durant el 2009. Tot i tractar-se d'una instal·lació compartida, el club santcugatenc espera que es pugui remodelar.

Dels quatre anys d'existència del club, aquest ha estat un dels millors. A nivell esportiu, el 2008 ha donat els millors resultats i classificacions a l'entitat santcugatenca. Així com Maria Nuñez que aconseguia la tercera plaça al campionat de Catalunya, Kumite, o Albert Staromiejski i Jonathan Mcclellan que quedaven campions de Catalunya Goju Ryu, Kumite d'aleví i infantil respectivament.

A més a més el nombre de cinturons negres al club ha augmentat fins un total d'11. D'altra banda, el club ha fet realitat el segon torneig ciutat de Sant Cugat, obtenint bons nivells de participació.

Pel que fa a l'àmbit social, el club ha duplicat la seva participació en actes, com la Festa Major i la Festa de la Tardor.

Davant d'aquests resultats obtinguts, el Club Karate Sant Cugat espera que durant el 2009 es puguin millorar certs aspectes i així seguir creixent com fins ara. Escoltem el director tècnic, Salvador Àlvarez.

Salva Àlvarez

Volem fer un plà estratègic econòmic i de participació. També volem millorar la sala blava.


A part d'aquestes millores, el club espera assolir més bons resultats i així poder participar en campionats nacionals. D'altra banda, al llarg del 2009 es convocaran eleccions per tal de formar una junta més forta que l'actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.