Salvador Álvarez: 'Recomano a la regidoria començar el nou curs a la Sala Blava'


  • Comparteix:

Imatge de la Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler

Imatge de la Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, espera que, en la reunió del dimarts que ve entre l'entitat i la regidoria d'Esports, se solucioni el problema de la ubicació del club. Segons Álvarez, la Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler, és, ara per ara, la instal·lació més ben preparada per a la pràctica de les arts marcials.

El problema de refrigeració de la Sala Blava ha provocat que la regidoria d'Esports decidís que el Club Karate Sant Cugat (CKSC) i el Club Jiu-Jitsu Sant Cugat deixessin d'utilitzar la instal·lació de cara a la temporada vinent. D'aquesta manera, els dos club haurien de ser reubicats a una instal·lació que tingués les mateixes condicions que la Sala Blava, i que, a més, no tingués problemes de refrigeració.

Tenint en compte que la decisió s'ha fet pública al mes de juliol, fet que dóna poc marge de reacció, el director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, recomana a la regidoria d'Esports que el canvi d'instal·lació es planifiqui per una altra temporada.

Salvador Álvarez

Crec que és una data incorrecta. Recomano a la regidoria d'Esports començar el nou curs i de cara a una altra temporada ja es veurà. A data d'avui no ens interessa.



De moment encara no se sap si el CKSC seguirà a la Sala Blava o haurà de ser reubicat a un CEIP o IES de Sant Cugat. Dimarts que ve, el CKSC i la regidoria d'Esports tenen una reunió per decidir el futur de l'entitat santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.