Xavier Amador: 'Mai hem volgut tancar la Sala Blava'


  • Comparteix:

Imatge de la Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler

Imatge de la Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler

El Club Karate Sant Cugat i la regidoria d'Esports pacten que l'entitat santcugatenca continuï entrenant-se a la Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler la temporada vinent. Les dues parts es donen una temporada de marge per decidir si aquesta és la millor instal·lació per a la pràctica de les arts marcials. El regidor d'Esports, Xavier Amador, nega que l'equip de govern volgués traslladar el club a un altre espai sense el seu consentiment.

Després d'uns dies de divergències entre el Club Karate Sant Cugat i la regidoria d'Esports, les dues parts s'han reunit aquest dimecres al migdia per decidir el futur de l'entitat.
Tant el club com el regidor d'Esports, Xavier Amador, han arribat a la conclusió que, de moment, la millor instal·lació per a la pràctica de les arts marcials és la Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, afirma que no hi ha cap instal·lació tan ben acondicionada com la Sala Blava i que, per tant, canviar d'espai seria anar enrere.


Salvador Álvarez

És molt difícil superar aquestes condicions. Una reubicació a un CEIP o IES seria anar enrere.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha aprofitat la reunió per explicar a l'entitat santcugatenca que no han volgut tancar mai la Sala Blava, però que, davant dels problemes de refrigeració que denunciava l'entitat santcugatenca, proposaven un canvi d'instal·lació.


Xavier Amador

No hem variat el discurs. No està previst col·locar l'aire acondicionat. Els hem volgut clarificar que no tenim prevista aquesta inversió i que en cap cas tancarem la Sala Blava.



La instal·lació de l'aire condicionat està pressupostat per uns 18.000 euros, quantitat que ara mateix l'equip de govern no té prevista destinar a aquesta instal·lació.



Amb la reunió d'aquest dimecres, les dues parts han arribat a l'acord que el Club Karate Sant Cugat, juntament amb la resta d'entitats que practiquen les arts marcials, segueixi una temporada més utilitzant la Sala Blava. D'aquesta manera, totes dues bandes tenen un any per decidir si, realment, aquesta és la millor instal·lació per a la pràctica de les arts marcials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.