El Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat es consolida com a referent


  • Comparteix:

La quarta edició del Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat ha acollit més de 300 esportistes al Pav-3 de la Rambla del Celler. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, afirma que els karatekes santcugatencs 'han fet un paper extraordinari'.

Més de 300 karatekes de les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil i cadet han participat de la 4a edició del Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat, contribuint a consolidar aquesta competició com un referent d'aquest esport. Un pavelló ple de gom a gom ha pogut gaudir del millor karate de Catalunya.

El Torneig ha començat amb un to festiu i formatiu i s'ha fet un espectacle amb acròbates per amenitzar el matí. Un cop començada la competició els esportistes santcugatencs 'han fet un paper extraordinari', tal com afirma el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

El paper és extraordinari perquè han competit contra els millors clubs de Catalunya. Alguns esportistes santcugatencs han aconseguit pujar al podi.




Un cop finalitzat el Torneig s'ha fet l'entrega de trofeus per a cada una de les categories. Els esportistes santcugatencs han pujat fins a quatre vegades al podi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.