Campus de Primavera del CKSC


  • Comparteix:

Els karateques del club han passat tres perfeccionant la tècnica

Els karateques del club han passat tres perfeccionant la tècnica

Quinze karateques del Club Karate Sant Cugat han participat del 5è Campus de Primavera que ha organitzat el club a Vilobí d'Onyar. Els karateques santcugatencs han fet entrenaments específics de tècnica i amb aquest ja són 14 els campus que ha organitzat el club.

Un any més, la localitat gironina de Vilobí d'Onyar ha estat l'escollida pel Club Karate Sant Cugat per passar tres dies de convivència tot practicant el karate. Des de divendres fins diumenge, en sessions de tres hores al matí i tres a la tarda, els quinze karateques assistents han pogut millorar aspectes tècnics i d'aprenentatge del karate.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, comenta algunes de les activitats realitzades durant aquests tres dies.

Salvador Álvarez

Hem entrenat unes sis hores diàries la tècnica i el pas dels cinturons.


Un nou campus que demostra que el club santcugatenc és un dels més actius de la ciutat, ja que amb aquest porten ja catorze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.