Albert Staromiejski, convocat pel Campionat del Món


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

El karateka santcugatenc Albert Staromiejski ha estat seleccionat per participar en el Campionat del Món de Goju Ryu que tindrà lloc entre el 29 de setembre i el 3 d'octubre a la localitat portuguesa de Cascais. El santcugatenc, que ja havia estat convocat durant el mes d'agost per les concentracions de preselecció nacional, ha duplicat la seva càrrega d'entrenament habitual per arribar a la cita en condicions òptimes.

Staromiejski, de 14 anys i membre del Club Karate Sant Cugat, participarà en aquest torneig en categoria cadet i ho farà tant en modalitat kata com kumite. El Campionat del Món de Goju Ryu se celebra a Portugal i compta amb la participació de 42 seleccions, entre elles l'espanyola, de la que en forma part el santcugatenc.

El seu entrenador al Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, ha vist el seu alumne molt content per la convocatòria.

Salvador Álvarez

Està molt content i orgullós de poder representar el nostre club.


Durant tot el mes d'agost, Staromiejski ha estat participant en els entrenaments de preselecció. Ara, un cop seleccionat, el santcugatenc ha decidit doblar el seu horari habitual d'entrenaments per tal de preparar-se a fons pel mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.