Karate a les escoles


  • Comparteix:

El nou curs comença la setmana vinent

El nou curs comença la setmana vinent

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) organitza un curs de karate al CEIP Gerbert d'Orlhac, amb la intenció d'apropar aquesta disciplina marcial als més joves. Les classes comencen la setmana que ve i les inscripcions, obertes a tothom, ja es poden fer a través del club.

Fins ara, el CKSC ha estat col·laborant en iniciatives puntuals del Pla Educatiu d'Entorn, però aquest any, amb el suport dels pares, professors i la direcció del Gerbert d'Orlhac, s'inicien classes regulars per pares i fills en aquesta escola.

El club defineix la iniciativa com un projecte social i pedagògic, que rep el nom de 'Karate do a les escoles'. En aquestes classes, el karate es converteix en una font de salut i benestar i en una eina integradora i de cohesió social.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, explica a Cugat.cat en què consisteix aquest curs.

Salvador Álvarez

És una iniciació a l'activitat del karate per participar activament en aquest esport.



Les inscripcions ja estan obertes i el curs està adreçat a tots els santcugatencs que vulguin practicar el karate. L'activitat es realitzarà dividirà en diferents categories (aleví, juvenil, infantil i adults) en horari extraescolar, els dilluns i els dimecres de cinc de la tarda a nou del vespre al CEIP Gerbert d'Orlhac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.