Karate al 'Sobre Rodes'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Karate Sant Cugat estarà present a les activitats de la jornada 'Sobre Rodes' que organitza diumenge l'Institut de la Infància de Barcelona a l'escola Gerbert d'Orlhac. L'entitat karateca participarà en els diferents tallers i activitats de reciclatge i intercanvi que s'hi realitzaran. A més, muntaran un punt d'informació sobre el projecte de karate escolar del club i hi faran un exhibició.

La d'enguany és la 3a edició de la jornada 'Sobre Rodes', organitzada per l'Institut de la Infància de Barcelona i que fomenta el reciclatge, la reparació de bicicletes, patinets i skateboards i l'intercanvi de llibres i cromos. El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, assegura que és un orgull donar suport a una entitat amb la què comparteixen molts valors.

Salvador Álvarez

Tot va en sintonia: donem classes a l'escola Gerbert d'Orlhac i tenim germanor amb l'Institut de la Infància.


El CKSC va col·laborar en les dues primeres edicions del 'Sobre Rodes' i enguany ho fa de forma oficial. A més, l'entitat santcugatenca és coneguda a l'escola Gerbert d'Orlhac, on hi tenen el seu projecte de karate escolar.

Salvador Álvarez

El CKSC coneix tota l'escola, hi hem donat classe a totes les classes d'Educació Física.


La jornada 'Sobre Rodes' tindrà lloc diumenge a l'escola Gerbert d'Orlhac, d'11 del matí a un quart de dues de la tarda. Al migdia, el CKSC farà una exhibició per a tota la família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.