Staromiejski, primer a Sant Sadurní


  • Comparteix:

Albert Staromiejski

Albert Staromiejski

El karateka santcugatenc Albert Staromiejski s'ha proclamat campió cadet del 15è Torneig de Karate de Sant Sadurní en modalitat de Kata. Oscar Martorell, també integrant del Club Karate Sant Cugat, ha quedat fora del podi amb una quarta plaça molt ajustada.

En plena preparació pel Campionat d'Espanya, Albert Staromiejski ha revalidat la seva primera posició al Campionat de Catalunya aconseguint un nou triomf a Sant Sadurní. El jove karateka santcugatenc ha obtingut la victòria en categoria cadet i modalitat kata.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, destaca el bon estat de forma d'Staromiejski i analitza les seves opcions al Campionat d'Espanya, que es disputa a Santiago de Compostel·la el 18 i 19 de desembre.

Salvador Álvarez

Estem preparant el Campionat d'Espanya amb petits torneigs. Volem arribar-hi el més preparat possibles i intentar donar la sorpresa.



Dels altres membres del Club Karate Sant Cugat que han competit a Sant Sadurní, el millor resultat ha estat per Oscar Martorell, que ha quedat quart, a molt poca distància del tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.