Nou 'look' pel Club Karate Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del karategui sense l'escut del CKSC

Imatge d'arxiu del karategui sense l'escut del CKSC

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) lluirà a partir d'ara el seu escut en les competicions oficials. Els integrants del club portaran l'escut als nous karateguis i al xandalls. Una estrena d'indumentària que tindrà lloc en el proper Campionat de Catalunya infantil-juvenil, que tindrà lloc a Montcada el dia 5 de febrer i en el que el club santcugatenc espera ser-hi amb uns quatre karateques.

En les properes setmanes l'agenda del CKSC està plena d'esdeveniments esportius. El primer de tots el dia 5 de febrer en el Campionat de Catalunya infantil-juvenil, en el que el club santcugatenc estrenarà la seva nova indumentària amb l'escut en el karategui.

El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, creu que és una millora més en el club.

Salvador Álvarez

Serà la primera vegada que tindrem l'escut en el karategui i el xandall. Havíem millorat molts aspectes del club i encara continuàvem competint sense escut.





Uns nous karateguis que mostraran també en el 5è torneig Ciutat de Sant Cugat que tindrà lloc el 12 de març. El torneig, que és d'exhibició, congregarà a totes les categories, des de benjamins fins a juvenils. El torneig està enmarcat dins la celebració del 6è aniversari de la constitució oficial del CKSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.