Staromiejski i McClellan, a finals d'agost amb la catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Imatge d'arxiu d'Albert Staromiejski

Els karateques el Club Karate Sant Cugat (CKSC) Jonathan McClellan i Albert Staromiejski es concentraran al CAR de Sant Cugat el dia 27 d'agost amb la selecció catalana per fer una serie d'entrenaments. Així els dos santcugatencs hauran d'escurçar una mica les vacances respecte els seus companys d'equip que començaran els entrenaments a principis de setembre per preparar el Campionat de Catalunya del mes d'octubre, classificatori pel d'Espanya.

Els dos karateques participaran dels entrenaments de la selecció catalana de karate que ha fixat pel 27 d'agost al CAR de Sant Cugat. Staromiejski i McClellan veuran escurçades així les seves vacances i començaran la temporada quatre dies abans que els seus companys del CKSC.

El club santcugatenc ha programat els primers entrenaments pel dia ú de setembre per tal de preparat amb garanties el Campionat de Catalunya que tindrà lloc a l'octubre i en el que a més de McClellan i Staromiejski participaran altres karateques santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.