El Club Karate Sant Cugat vol seguir creixent apropant l'esport entre els més joves


  • Comparteix:

El Club Karate Sant Cugat vol seguir creixent

El Club Karate Sant Cugat vol seguir creixent

El Club Karate Sant Cugat vol augmentar la seva oferta i apropar als més joves el seu esport. La relació de l'entitat amb l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) ha obert les portes del karate a molts nens i nenes de les escoltes santcugatenques, a qui el club pretén educar des d'una vessant formativa de cara a la temporada que ve. D'altra banda, l'entitat té la intenció d'organitzar un altre torneig enguany, el que suposaria el quart d'aquest 2012.

Després de set temporades, el Club Karate Sant Cugat vol consolidar en el seu vuitè curs l'esport entre els nens i nenes que ho vulguin i que han pres contacte amb el karate durant aquesta temporada a través de l'OMET. El gruix d'aquests nouvinguts al karate s'acumulen a les edats aleví i infantil, i passarien a formar part de les lliçons del club santcugatenc des d'una vessant purament formativa. Amb aquest fet l'entitat constata la seva intenció de tasca social més enllà de la competitiva. En qualsevol cas, el Club Karate Sant Cugat no vol oblidar aquesta part i també pretén reforçar el 'Projecte Campió', que forma grups de karatekes per a la competició catalana i espanyola. Prova d'aquesta vessant ho és també la intenció del club d'organitzar un nou torneig abans no acabi l'any i que, juntament amb el Torneig Ciutat de Sant Cugat i els dos campionats que s'organitzen per a la Festa Major, suposaria el quart de la temporada. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, explica la proposta de cara la temporada que ve.

Salvador Álvarez

Voldríem ampliar en termes ordinaris, ampliar grups ja que els que tenim d'entrenament estan molt plens.


D'altra banda, Álvarez ha mostrat la seva satisfacció de cara al rendiment del club i de la difusió que s'està donant del karate. Un esport que, segons el director tècnic de l'entitat, està clarament en una direcció ascendent i en què el club santcugatenc està sent un referent a través, sobretot, de la tecnologia.

Salvador Álvarez

La veritat és que el karate s'ha posat molt de moda perquè els clubs s'estan organitzant molt, nosaltres som pioners en el 3.0.



Els dos propers compromisos del Club Karate Sant Cugat arribaran el 30 de juny, en el marc de la Festa Major, quan organitzarà dues competicions, una de modalitat kata i l'altra de kumite.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.