Quatre categories màster completen el cartell del Torneig Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Karate Sant Cugat segueix creixent

El Club Karate Sant Cugat segueix creixent

El 7è Torneig Ciutat de Sant Cugat, que organitza el Club Karate Sant Cugat, es disputarà dissabte de la setmana vinent i comptarà amb la principal novetat de quatre categories màster, les masculines i femenines de nivell A i B. El campionat, que es durà a terme el penúltim dissabte del mes al pav 3 de la Rambla del Celler, pretén acollir al voltant de 500 participants, una xifra similar a la de l'any passat. Les inscripcions per ser en aquest ja reconegut esdeveniment es tancaran aquest divendres.

Set seran les edats en què es repartiran els més de 500 participants que es preveu que formin part del 7è Torneig Ciutat de Sant Cugat. A les ja tradicionals categories de benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior s'hi uneixen les quatre de màsters, en què tant homes com dones es repartiran en dos nivells segons el seu cinturó, l'A i el B, en kata. L'esdeveniment, que s'iniciarà a partir de les nou del matí i durarà fins les dues de la tarda, també servirà per veure la vessant més solidària de l'esport. I és que el club ha organitzat una recollida solidària d'aliments, amb un punt col·locat a l'entrada del pavelló. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, ressalta la plena implicació i responsabilitat del club amb aquest torneig.

Salvador Álvarez

És un torneig no oficial i de nivell privat del club, està organitzat al 100 % per nosaltres.


La gran afluència de públic que duu un esdeveniment d'aquestes característiques fa que la quantitat de participants es vegi limitada i no pugui sobrepassar els 550, el que suposaria el rècord de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.