El Club Karate Sant Cugat organitza la 3a edició del casal d'estiu


  • Comparteix:

La 3a edició del casal d'estiu del Club Karate Sant Cugat ofereix un total de cinc setmanes / Foto: Club Karate Sant Cugat

La 3a edició del casal d'estiu del Club Karate Sant Cugat ofereix un total de cinc setmanes / Foto: Club Karate Sant Cugat

El Club Karate Sant Cugat organitza un casal d'estiu durant un total de cinc setmanes entre el 25 de juny i el 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre. L'objectiu d'aquestes jornades estiuenques és tecnificar el Karate-do Goju Ryu Okinawa i fer activitats a la natura. El període d'inscripcions de la 3a edició del casal romandrà obert fins el 21 de juny tant per a socis i no socis del club santcugatenc.

El karate serà el principal esport del casal d'estiu del Club Karate Sant Cugat, encara que també hi haurà activitats multiesportives com jocs adaptats 'in-door', jocs de natura, excursions i meditació entre d'altres coses. Els horaris que el club santcugatenc ofereix són de nou menys vint del matí fins les dues del migdia o de nou menys vint del matí fins les cinc de la tarda. El director tècnic del Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, confirma que les places estan limitades i el propòsit és arribar als 100 inscrits en total i superar els 60 de la passada edició.

Salvador Álvarez

La 2a edició va ser un èxit. En total van passar unes 60 persones, calculem que aquest any poden passar unes 100.


Els preus oscil·len entre 80 i 150 euros per setmana segons si s'escolleix l'horari curt o el llarg respectivament. La quota de setembre, per contra, disminueix de preu fins els 75 euros en l'horari reduït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.