Malo amb opcions de podi al Mundial de korfbol


  • Comparteix:

Jonathan Malo viatja, com a segon entrenador, a Holanda amb la selecció catalana de Korfbal per disputar el Mundial sots16. Aquesta serà la segona Copa del Món en què participa Malo, entrenador del Club Korfball Sant Cugat.

Un total de 14 jugadors i jugadores juntament amb 3 entrenadors formen la selecció catalana sots 16 que aquest cap de setmana participarà a la Copa del Món de Korfbol sots16. La representació santcugatenca en aquest mundial d'Holanda estarà en el cos tècnic. L'entrenador i jugador del Korfbol Sant Cugat, Jonathan Malo, és el segon tècnic de la selecció catalana.

Malo va debutar l'any passat com un dels responsables de la banqueta de Catalunya. En aquella ocasió la selecció va exhibir un bon joc però només va aconseguir la desena posició. Aquest cap de setmana Malo espera millorar el resultat.

Jonathan Malo

El nivell és alt, però podem donar la sorpresa i acabar en bona posició


El Mundial es jugarà entre dissabte i diumenge al club de Korbal Boomerang d'Holanda. Els rivals de Catalunya seran Alemanya, Armènia, Bèlgica, Gran Bretanya, República Txeca i l'amfitriona, Holanda.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.