Rosendo Garcia: 'És un bon grup, però ningú ens regalarà res'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'entrenador del Korfbal Club Sant Cugat i segon entrenador de la selecció catalana, Rosendo Garcia, ha qualificat d'assequible el grup en el qual ha quedat enquadrada Catalunya per al Mundial de la Xina del proper octubre. El sorteig d'aquest dimecres col·loca els catalans al grup D, on es trobaran amb Gal·les, la Xina i la República Txeca, qui juntament amb Catalunya és la favorita a passar de ronda, segons Rosendo Garcia.

El cos tècnic de la selecció catalana ha rebut amb optimisme el resultat del sorteig de la fase de grups del Mundial. A priori, el rival més complicat és la cap de sèrie, la República Txeca, que és la quarta millor selecció del món. Les altres dues, Xina i Gal·les, són rivals teòricament inferiors a Catalunya. Tot i assegurar que txecs i catalans són els favorits, el segon entrenador de la selecció catalana, el santcugatenc Rosendo Garcia, avisa que no serà fàcil passar de ronda.

Rosendo Garcia

A priori, és un bon grup. Hem de ser positius, però hem de ser realistes. Ningú ens regalarà res.



Pel que fa a la participació de la jugadora del Korfbal Club Sant Cugat Berta Alomà, Rosendo Garcia ha assegurat que té molts números per entrar a la convocatòria.

Rosendo Garcia

La Berta Alomà, en principi, hi estarà. Comptem amb la majoria del grup que va participar a l'Europeu.



El Mundial absolut de korfbal es disputarà del 27 d'octubre al 5 de novembre a Shaoxing, a la Xina. L'objectiu de Catalunya serà superar la novena plaça aconseguida al Mundial del 2007 a Brno.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.