Comiat intranscendent, permanència quasi segura


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Korfbal Club Sant Cugat juga aquest diumenge un últim partit de temporada intranscendent a casa contra el Montcada. Independentment del resultat, els santcugatencs no poden moure's de la penúltima plaça de la classificació i quedaran a l'espera de si pugen un o dos equips de Segona Catalana per saber si hauran de jugar promoció de permanència.

Els santcugatencs tenen quatre punts de diferència amb el cuer, el Badalona, que no els pot atrapar. Però el Korfbal Club Sant Cugat tampoc pot enxampar ni el Castellbisbal ni el Sant Llorenç, amb qui podrien arribar a empatar a punts però que tenen el goalaverage favorable. Per tant, els de Sant Cugat acabaran la temporada a Lliga Catalana en penúltima posició. En principi, l'últim baixa directe a Segona i el penúltim juga un play-off de permanència, però el tècnic santcugatenc, Rosendo Garcia, creu que és probable que no n'hi hagi perquè no hi haurà cap equip que compleixi els requisits per jugar a Lliga Catalana.

Rosendo Garcia

Hauríem de jugar un play-off d'ascens, però si no hi ha cap equip amb possibilitats de pujar, no hem de patir.




El partit de diumenge contra el Montcada és, per tant, intranscendent. Tot i això, Rosendo Garcia ha assegurat a Cugat.cat que jugaran per guanyar i acomiadar la temporada amb un triomf. L'enfrontament, diumenge a tres quarts d'una del migdia a Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.