Sis gols santcugatencs en la victòria catalana contra Turquia

La selecció catalana de korfbal sub-21 ha sumat la seva primera victòria al Campionat d'Europa d'Hongria aquest dimarts al migdia després de vèncer Turquia (10-26). El segon entrenador del combinat nacional és el tècnic del Korfbal Club Sant Cugat (KCSC), Rosendo Garcia, i hi juguen els jugadors santcugatencs Albert Parrón, Mireia Figuera i Berta Alomà. Figuera ha marcat dos gols contra Turquia i Alomà, quatre.

Els catalans havien debutat amb derrota contra Holanda (8-28) en la jornada inaugural d'aquest dilluns. En el segon partit no s'han deixat sorprendre per Turquia, el rival més assequible del grup, i s'han emportat la victòria. L'equip entrenat per Tilbert la Haye amb l'ajuda del tècnic santcugatenc Rosendo Garcia s'ha imposat 10-26 contra els turcs i suma els primers punts a la fase de grups.

A més, la victòria ha tingut protagonisme santcugatenc en les xifres d'anotació. Les jugadores del KCSC Mireia Figuera i Berta Alomà han aportat dos i quatre gols respectivament.

Aquest dimecres, a dos quarts de set de la tarda, la selecció catalana sub-21 jugarà el tercer partit de la fase de grups del Campionat d'Europa contra Alemanya i dijous el quart contra Hongria.