• Comparteix:

L'equip Team Glaner, dirigit pel santcugatenc Guim Roda, competeix al Mundial de Supersport i al Campionat d'Espanya de Supermotard. Xavi Rodríguez és el millor pilot de l'equip, fins el moment, amb una segona posició a l'estatal de Supermotard.

Fa tres anys Guim Roda va decidir deixar les motos com a pilot per convertir-se en el creador d'un equip. De les seves mans i de les de 2 mecànics més van crear el Team Glaner Motocard.com. Amb aquest equip, el santcugatenc participa en dues competicions: el Mundial de Supersport i el Campionat d'Espanya.

En Supersport han disputat 4 proves, però sense massa sort. El seu pilot, en Joan Lascorz, va caure a les tres primeres proves i a la darrera va finalitzar en vuitena posició.

L'altra competició, el Supermotard, se'ls dóna millor. Xavi Rodríguez ha debutat en el Campionat d'Espanya de la millor manera per revalidar el títol, quedant segon al circuit d'Alcañiz.

Aquest cap de setmana, menú doble pel Team Glaner: a Holanda, nova prova del Mundial de Supersport; i a Alcarràs, segona cursa del Campionat d'Espanya de Supermotard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.