Xaus acaba setzè en el mundial de Moto GP


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Rubén Xaus acaba el mundial de motociclisme en setzena posició. En l'últim Gran Premi del Campionat, disputat aquest cap de setmana a València, Xaus va mantenir la seva tònica habitual i va acabar en 15ena posició.

El circuit Ricardo Tormo de Xest va acollir aquest cap de setmana l'última cursa del campionat. El santcugatenc Rubén Xaus va acabar 15è en la categoria de Moto GP, en un Gran Premi que es va endur Marco Melandri. Rubén Xaus ha mantingut una línia regular durant tot el campionat que li ha permès acabar setzè a la classificació amb 52 punts. A partir d'ara els equips comencen a preparar la propera temporada. El pilot de Yamaha pensa ja en preparar-se pel següent mundial, entrenar fort i intentar millorar els seus registres. El que falta per saber és si ho farà en el mateix equip que fins ara.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.