El santcugatenc Juanjo Duelo amb iniciativa solidària al Lisboa-Dakar


  • Comparteix:

L'equip Pelayo- Aldeas Infantiles Team, creat pel santcugatenc Juanjo Duelo, participarà amb 1 cotxe al ral.li Lisboa-Dakar que s'inicia el 6 de gener a la capital portuguesa. L'empresa santcugatenca PGS és un dels patrocinadors de l'iniciativa solidària 'Un Dakar diferente'. El projecte té com a objectiu aconseguir l'apadrinament de 4000 nens africans durant l'edició d'enguany del Lisboa-Dakar.

Quan mirem aquest any el Lisboa-Dakar, podrem veure un cotxe de Pelayo-Aldeas Infantiles amb un número de telèfon a les portes. És el cotxe d' "Un Dakar diferente', un nou projecte solidari que arrenca aquest any i que té com a objectiu sensibilitzar tothom que segueixi el Dakar perquè col·labori amb l'ONG Aldeas Infantiles. El santcugatenc Juanjo Duelo és el creador d'aquest projecte. Duelo explica quina és la finalitat d'aquesta iniciativa.

Juanjo Duelo

Volem ser com una marató, que la gent quemiri el Dakar vegi el número de telèfon d'Aldeas Infantiles i truqui


Un dels objectius que s'han marcat des del projecte "Un dakar diferente" és arribar als 4.000 apadrinaments de nens i nenes africans. D'altra banda, en la vessant esportiva, l'equip Pelayo-Aldeas Infantiles participa en categoria amateur de camions. Els pilots seran Xavier Arenas i Carlos Reig que intentaran aconseguir una bona posició final. Duelo creu que el seu equip té possibilitats de guanyar.

Juanjo Duelo

Participem en categoria amateur, però dins aquest grup tenim possibilitats d'acabar primers


El cost de participació de l'equip Pelayo- Aldeas Infantiles és de 250 mil euros dels quals la meitat han estat aportats per Pelayo. La resta s'han obtingut de la col.laboració amb l'empresa santcugatenca PGS, Air europa i Viajes Halcón. Cal destacar que PGS també aporta material ofimàtic com impresores, faxos o fotocopiadores per a les 12 aldees infantils distribuides al Marroc, Mali, Guinea i Senegal.
La iniciativa solidària d'Un dakar diferente té vigència per 4 edicions de Dakar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.