El Pelayo-Aldeas Infantiles es manté a la part mitja-alta de la taula


  • Comparteix:

El 'Pelayo-Aldeas Infantiles', capitanejat pel santcugatenc Juanjo Duelo, afronta avui una jornada de descans al rally Lisboa-Dakar abans de disputar les 4 últimes etapes. El cotxe d'Arenas i Reig finalitza ahir en 35è a només 1 hora i 2 minuts del guanyador de la desena etapa, el qatarí Nasser Saleh.El cotxe santcugatenc ocupa la 35a posició a la general.

Arenas i Reig segueixen amb els bons resultats al Lisboa-Dakar. Ahir, a la desena etapa van finalitzar 35ens amb 4 hores i 52 minuts. D'altra banda, el cotxe de Carlos Sainz va tornar a tenir problemes i va arribar 5è, col·locant-se desè a la general. L'equip 'Pelayo-Aldeas Infantiles' es manté a la posició 35 a la general a 15 hores 36 minuts i 43 segons del líder, el francès Stephane Peterhansel.

Avui els pilots encaren el tram final de la competició. Arenas i Reig afronten una etapa de tràmit que no compta per a la general. Seran 280 km, entre les localitats de Néma i Ayoun.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.