Arenas i Reig es mantenen a la posició 35; Marc Coma, k.o.


  • Comparteix:

L'equip 'Pelayo-Aldeas Infantiles' manté la posició 35 a la classificació general del Lisboa-Dakar. Arenas i Reig van acabar l'etapa d'ahir a la posició 49 a 53 minuts del guanyador, Carlos Sainz. Avui, els pilots encaren l'avantpenúltima prova del Dakar, un recorregut de 458km entre Kayes i Tambacounda.

En el tram final del Dakar les posicions i els temps no es mouen gaire, a no ser que hi hagi imprevistos com caigudes o averies. El cotxe d'Arenas i Reig, de moment, no ha tingut cap contratemps i això fa que mantingui el seus temps. A l'etapa d'ahir, l'equip capitanejat pel santcugatenc Juanjo Duelo, va finalitzar 49è amb 3 hores 52 minuts i 44 segons, a 53 minuts del líder de la prova, Carlos Sainz. Aquest resultat manté els pilots Arenas i Reig a la posició 35 a la general a 16 hores, 22 minuts i 12 segons del líder, el francès Stephane Peterhansel. Pel que fa a Carlos Sainz, és novè a la general a 7 hores 37 minuts de Peterhansel.

Avui, els pilots estan disputant l'avantpenúltima etapa del Dakar, un recorregut de 458km que uneix Kayes i Tambacounda. Ara bé, la notícia del dia al Lisboa-Dakar és que Marc Coma i Isidre Esteve han abandonat i per tant perden tota possibilitat de guanyar la prova. Recordem que Marc Coma era líder de la categoria de motos i es preveia que revalidaria el títol. Però a la jornada d'avui s'ha desviat del recorregut al km34, ha continuat per una ruta paral·lela a l'oficial i al km 57 ha tingut un accident i se l'han endut en helicòpter.

Pel que fa Isidre Esteve, tambè ha caigut, no té res greu, però ha hagut d'abandonar perquè la moto ha quedat destrossada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.