David Cebrián s'imposa a Lliçà de Vall


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc David Cebrián s'ha imposat en la cinquena prova del Campionat Fórmula Catalunya de Karts en la categoria de 125 cc. Cebrián lídera la general amb 127 punts, amb 14 d'avantatge sobre el segon classificat, Enric Boada.

Sant Cugat compta, entre els seus habitants, amb una de les joves promeses de l'automobilisme català. Aquest cap de setmana, al Kartòdrom Catalunya de Lliçà de Vall, el santcugatenc David Cebrián ha ratificat les seves opcions al títol de la categoria reina del kàrting, els 125 cc. El pilot local s'ha imposat amb mà de ferro en les dues mànegues, i tan sols ha estat seguit per Baldi Doménech i Enric Boada, perseguidors també en la classificació general. Cebrián suma ara 127 punts , amb Boada seguint-lo de ben a prop amb 113. Tot i això, el santcugatenc confia plenament en les seves opcions d'endur-se el triomf.


David Cebrián

Sé que puc guanyar. He tingut problemes en l'última carrera, i sé que no ho tindré fàcil


Però aquest català no és l'únic objectiu de Cebrián. El Campionat d'Espanya, que es disputarà un cop acabat aquest Campionat de Catalunya, també forma part dels objectius del santcugatenc.


David Cebrián

L'objectiu és el d'aconseguir pujar al podi, i tenim material per aconseguir-ho


Així doncs, Cebrián afronta ara la recta final i decisiva de la temporada, amb moltra confiança i totes les aspiracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.