Xaus a un pas del podi al circuit de Brands Hatch


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc, Ruben Xaus ha quedat a un pas del podi a la primera cursa de la desena cita Mundial de Superbikes, disputada aquest diumenge al circuit britànic de Brands Hatch. A la segona, Xaus s'ha classificat en la sisena posició. El pilot local James Toseland ha estat el gran protagonista del cap de setmana, imposant-se a les dues curses.

L'actuació de Xaus ha estat molt destacada en aconseguir ser la Ducati millor classificada, per davant dels dos pilots de fàbrica, Troy Bayliss i Lorenzo Lanzi. A la primera cursa, Ruben Xaus ha patit un problema mecànic, l'hi ha saltat una marxa, quan lluitava per pujar al podi. A la segona s'ha fet més patent la inferioritat mecànica de la Ducati privada de Xaus i no ha pogut passar del sisè lloc.

Amb aquest resultat el de Sant Cugat aconsegueix escalar una posició a la classificació general de pilots i ja és sisè amb dos punts d'avantatge sobre el pilot oficial de Ducati, Lorenzo Lanzi. Cal destacar que en aquesta classificació, Xaus s'imposa a pilots amb mecàniques de fàbrica com el mateix Lanzi, Rolfo o Kagayama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.