Ruben Xaus es marca com a objectiu acabar el mundial en el 5è lloc


  • Comparteix:

Acabar cinquè a la classificació general de pilots del Mundial de Superbikes és el principal objectiu que s'ha marcat el pilot santcugatenc, Ruben Xaus per al darrer tram de la temporada. Per aconseguir la seva fita, Xaus haurà d'eixugar la diferència de 64 punts que el separa del pilot australià de Yamaha, Troy Corser.

La darrera cursa a Brands Hatch no va propiciar els interessos del pilot santcugatenc, atès el bon paper que va fer el pilot australià. Tot i la distància de 64 punts que el separa del pilot de Yamaha, Xaus no es dona per vençut i assegura que lluitarà fins al final per assolir el seu objectiu.

Escoltem Ruben Xaus.

Ruben Xaus

El meu objectiu és el cinquè, el que passa és que el Corser va apretar molt fort a l'última carrera. Però queden 150 punts i si ell falla i jo no, és possible agafar-lo.


En referència a la bona actuació de Troy Corser, va ser segon i tercer respectivament a les dues curses de Brands Hatch, Ruben Xaus s'ha mostrat sorprès pel resultat aconseguit per l'australià, perquè s'esperava una errada del de Yamaha.

Ruben Xaus

M'esperava una errada del Corser i quan vaig veure la Yamaha a terra vaig pensar que era el Corser i era l'Haga. Però les carreres són així i Corser ho va fer molt bé.


Xaus intentarà començar a retallar punts a Troy Corser a les properes dues curses que es disputaran al circuit Eurospeedway de Lausitz, el proper 9 de setembre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.