Xaus, obrint gas molt a prop de casa


  • Comparteix:

Xaus vol tornar a pujar al podi

Xaus vol tornar a pujar al podi

El pilot santcugatenc Ruben Xaus disputa aquest cap de setmana el Gran Premi de València, tercer de la temporada. El de Ducati és tercer a la classificació general i espera pujar al podi al circuit de Xest, on històricament ha aconseguit bons resultats

El Mundial de Superbikes arriba a Europa. A València, al circuit Ricardo Tormo de Xest, Ruben Xaus ha de reafirmar-se com un candidat a tot en el Mundial 2008. El de Ducati arriba a la cita instal·lat a la 3ª posició de la general, només superat per l'australià Troy Bayliss i per Fonsi Nieto. De moment, en les quatre mànegues celebrades a Qatar i Austràlia, Xaus ha demostrat regularitat, aconseguint un segon i tres quarts. L'altra bona notícia que fa ser optimista de cara a aquest cap de setmana és que el Circuit de Xest acostuma a reportar-li bons resultats. L'any passat, va aconseguir brillar amb llum pròpia aconseguint situar-se en el lloc més alt del podi en la primera mànega i a la segona aconseguint una quarta plaça. I fa poques setmanes, en uns entrenaments oficials amb la majoria de pilots de la graella, el santcugatenc va aconseguir el segon millor temps.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.