Els 'moteros' santcugatencs


  • Comparteix:

Més de 100 motoristes s'han donat cita a la Plaça del Rei per relitzar la típica passejada organitzada pel club Ratpenats. Segons l'organització, aquesta és una manera de fomentar el motor a casa nostra.

Begudes pels assistents, premis pels motoristes i un molt bon ambient és el que es podia trobar a la Plaça del Rei. El president dels 'Ratpenats' ha declarat que el motiu bàsic, juntament amb la celebració de la festa major, és el poder quedar amb amics, prendre un refresc i donar un volta amb les motos.

Un cop tots hi eren, han arrencat els motors i s'han disposat a fer una volta per Sant Cugat, han passat per punts com la Rambla del Celler, l'Avinguda Francesc Macià. Una entrega de premis ha donat un punt molt divertit a la trobada, entre ells hi havien premis com la moto més llunyana, la més ratera, la més antiga, entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.