Campos afronta l'esprint final de la temporada


  • Comparteix:

El pilot de la Fórmula 3 Eurosèries, Dani Campos, disputa aquest cap de setmana la penúltima prova del campionat al circuit francès de Le Mans. D'aquesta manera, el santcugatenc inicia l'últim tram de la temporada, clau per aconseguir un bon volant la temporada vinent.

Després de no fer un bon paper fa un parell de setmanes al Circuit de Catalunya (va quedar fora a la primera cursa i va ser dissetè a la segona), Campos vol prendre's la prova francesa com una revàlida. El santcugatenc, que aquest any pilota un monoplaça de l'HBR Motorsport austríac, té com a principal objectiu per les darreras curses del Mundial demostrar la seva qualitat per aconseguir pilotar l'any que ve un dels cotxes de les escuderies més potents.


La prova francesa s'inicia avui amb la disputa a les 10:00 i a les 14:00 els tests preliminars. Demà divendres, es realitzaran els lliures i la qualificació per la primera cursa, que se celebra dissabte (11:55). Diumenge, tindrà lloc la segona (10:55).





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.