Arriba el moment clau


  • Comparteix:

El Campionat de Fórmula Catalunya de Karts arriba aquest diumenge a la penúltima prova. El santcugatenc Lluc Ibáñez, líder de la general en categoria aleví, és el gran favorit per la cursa, de modalitat 'enduro'.

El Kartòdrom Catalunya de Lliçà de Vall serà aquest cap de setmana l'escenari de la setena i penúltima prova de la temporada. La cursa serà decisiva per la classificació de les categories d'aleví, cadet i sènior, on hi ha molta igualtat entre els primers classificats.
El santcugatenc Lluc Ibáñez líder de la categoria aleví suma 160 punts i el persegueix Iván Pareras de ben a prop. El de Canovelles suma 155 punts.
Els altres dos santcugatencs que participen en aquest campionat són, d'una banda, Vicente Hidalga, que milita en la categoria 125 CC i se situa quart en la classificació amb 67 punts, a dos del tercer classificat, Francesc Robert, d'Escaldes, i a quasi 90 punts del líder i ja campió Enric Boada, d'Alella.
D'altra banda, el cadet Jordi Martí, se situa cinquè amb 115 punts, a tant sols 15 punts del tercer classificat, Bosco del Moral, de Lliçà d'Amunt, i a només 26 punts del líder, Javier Aljama, de Sant Quirze.

La prova serà a una sola mànega. Els participants hauran de fer el doble de voltes del normal, i per tant la puntuació també serà doble. Aquest diumenge, a partir de les nou del matí, màxima emoció al circuit de karts de Lliçà de Vall.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.