Xaus, d'estrena


  • Comparteix:

Rubén Xaus amb la BMW

Rubén Xaus amb la BMW

El pilot santcugatenc Rubén Xaus i el seu company d'equip, Troy Corser, estrenen aquest cap de setmana la nova BMW al circuit holandès d'Assen. Xaus espera aconseguir la súperpole i començar a escalar posicions al mundial de Superbikes.

El circuit d'Assen, quarta prova del mundial de Superbikes, és un traçat conegut pel santcugatenc, però aquest cap de setmana el pilot disputarà les primeres curses amb la nova BMW 1000 S RR. Xaus està decidit a remuntar els pobres resultats fins el moment, i espera aconseguir una bona posició a la graella de sortida que li permeti començar fort la cursa.

El pilot confia plenament en les possibilitats de la nova moto, tot i que assegura que encara no coneixen tot el seu potencial. La setmana passada a Monza, l'equip BMW Motorsport va fer diverses proves amb un resultat considerat 'altament satisfactori'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.