Xaus suma els primers punts de la temporada al Mundial de Superbikes


  • Comparteix:

Ruben Xaus ha sumat els primers punts al Mundial de Superbikes

Ruben Xaus ha sumat els primers punts al Mundial de Superbikes

El pilot santcugatenc, Ruben Xaus, suma els primers punts del Mundial de Superbikes després de finalitzar desè i dotzè a les dues curses al circuit de Portimao, Portugal. Xaus ocupa la catorzena posició de la general amb 10 punts, mentre que el líder és el britànic Haslam Leon amb 80.

La segona cita del Mundial de Superbikes ha arribat al circuit de Portimao i ha servit perquè el santcugatenc Ruben Xaus sumi els primers punts de la temporada. Una desena i dotzena posició és el balanç de les dues curses disputades. Da'questa manera Xaus suma 10 punts i debuta en el mundial ja que en la primera prova no va disputar cap de les dues curses per diferents caigudes que va patir en els entrenaments oficials. La propera cita del campionat serà a València el proper 11 d'abril.
El bitànic Haslam Leon lidera la classificació amb 80 punts, seguit de l'italià Biaggi amb 69 i Carles Checa, tercer, amb 60.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.