Joan Villadelprat a Hockenheim


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Joan Villadelprat

Imatge d'arxiu de Joan Villadelprat

L'equip d'automobilisme Epsilon-Euskadi, dirigit pel santcugatenc Joan Villadelprat, se situa en sisena posició del mundial de constructors després de les proves de la Fórmula Renault Series 3.5 disputades aquest cap de setmana al circuit alemany de Hockenheim. Costa i Kunimoto, pilots de l'equip, aconsegueixen bons resultats en les dues curses.

El primer pilot de l'Epsilon-Esukadi, Albert Costa, ha finalitzat vuitè i divuitè a les dues carreres de la Renault Series 3.5 disputades a Hockenheim mentre que el seu company, el japonès Keisuke Kunimoto, ha aconseguit la dotzena i la catorzena posició. Amb aquests resultats el pilot català se situa setè a la general mentre que Kunimoto es vintè.

Pel que fa a la classificació de constructors, Joan Villadelprat i l'Epsilon-Euskadi són la sisena millor escuderia de tot el mundial. La propera carrera serà a Anglaterra, al circuit de Silverstone i el mundial finalitzarà al circuit de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.