Lascorz, a punt de sortir de l'hospital


  • Comparteix:

Imatge de l'accident de Lascorz

Imatge de l'accident de Lascorz

El pilot de Supersport Joan Lascorz, membre de l'equip Kawasaki Motocard.com, que dirigeix el santcugatenc Guim Roda, rebrà demà l'alta mèdica després de més de dos mesos ingressat a l'hospital a causa d'una greu caiguda al circuit de Silverstone. Lascorz ha evolucionat favorablement de l'edema pulmonar, les fractures a les costelles i a la mà i les lesions a l'espatlla que va patir a l'accident.

L'estada a l'Institut Dexeus de Barcelona s'ha demorat dues setmanes més del previst degut a una última intervenció. El president de l'equip, el santcugatenc Guim Roda, ha explicat que l'alta de Lascorz està prevista per demà.

Guim Roda

Van decidir operar per tapar una cremada i van deixar-lo uns dies més a l'hospital. En principi sortirà dimecres.


El pilot de Cunit va caure a principis d'agost al circuit de Silverstone, Anglaterra. En el primer revolt del traçat, un dels seus rivals pel lideratge, l'anglès Eugene Laverty, el va fer caure amb una maniobra perillosa. Lascorz va quedar tirat a la pista i Tamburini no va poder-lo esquivar, passant-li per sobre i provocant-li nombroses ferides. Guim Roda ha volgut recordar la temeritat de l'acció de Laverty.

Guim Roda

No diré que hi hagués intenció de fer mal, però sí que és una maniobra amb la que poden passar coses com aquesta.




Lascorz ja no tornarà a competir aquesta temporada, que acaba el 3 d'octubre. Està previst que el pilot torni a pujar a la moto a principis de novembre per preparar el nou Mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.