Penúltima cursa de Xaus al campionat de Superbikes 2010


  • Comparteix:

Rubén Xaus en una imatge d'una cursa d'aquesta temporada

Rubén Xaus en una imatge d'una cursa d'aquesta temporada

El pilot santcugatenc Rubén Xaus disputa la penúltima cursa del mundial de Superbikes aquest cap de setmana al circuit italià d'Imola. El corredor de BMW és 13è a la classificació general i aspira a aconseguir un bon resultat en un dels seus circuits preferits.

Rubén Xaus està a punt de tancar la temporada al campionat mundial de Superbikes. Aquest cap de setmana, el pilot de BMW lluitarà per acabar a les posicions capdavanteres al mític traçat d'Imola, a Itàlia. Els entrenaments lliures i les voltes de qualificació es correran divendres i dissabte mentre que la cursa es disputarà diumenge. La primera mànega serà a les 12 del migdia i la segona a dos quarts de quatre de la tarda.

El campionat es tancarà el proper 3 d'octubre al circuit francès de Magny Cours. El líder del mundial és el pilot italià Max Biaggi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.